شما اینجا هستید
اجتماعی » توصیه‌های غذایی برای روزه‌داران، از افطار تا سحر

توصیه‌های غذایی برای روزه‌داران، از افطار تا سحر ،رئیس انجمن سردرد ایران، گفت: روزه داران به توصیه های پزشکی در هنگام افطار و سحر، توجه کنند.به گزارش چهارمحال آنلاین ؛ دکتر منصوره تقا افزود: در صورت داشتن توانایی روزه گرفتن، چند نکته لازم است که رعایت کنید.وی گفت: حتما سحری میل نمایید، بهترین شکل مصرف مواد پروتئینی مانند گوشت یا تخم مرغ به همراه سبزی یا کاهو و یا خیار است.تقا ادامه داد: در روز از فعالیت زیاد و حضور در محیط های گرم و معرض آفتاب بپرهیزید. به محض اذان مغرب، افطار سبک ترجیحا خرما یا مواد شیرین دیگر و یک مایع گرم میل نمایید. رئیس انجمن سردرد ایران، تاکید کرد: با مقداری فاصله از افطار شام سبک میل نمایید. مصرف مایعات، تخم شربتی در آب و میوه را فراموش نکنید.وی افزود: اگر عادت به مصرف زیاد چای و یا قهوه در روز داشته اید با حجم کمتر و رقیق تر در شب های اول ماه رمضان آنها را میل نمایید.تقا گفت: مصرف مواد غذایی را به نحوی مدیریت نمایید که از حجم زیاد غذا و غذاهای سنگین پرهیز شود.
وی افزود: بر اساس مطالعات متعدد اگر در طول ماه مبارک رمضان در خوردن افراط نشود و غذاهای سالم مصرف شود، شاخص سلامت بدن در پایان این ماه در سطح بالاتری قرار می گیرد. توصیه‌های غذایی برای روزه‌داران، از افطار تا سحر
رئیس انجمن سردرد ایران، در پایان گفت: امید است که بتوانیم از مزایای سلامتی جسم و نعمت های فراوان معنوی این ماه با برکت بهره مند شویم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری چهارمحال آنلاین | خبرگزاری استان چهارمحال و بختیاری