زلزله گندمان شهرستان بروجن ،سرپرست ادارهکل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: تاکنون خسارتی از زمینلرزه گندمان شهرستان بروجن گزارشی اعلام و دریافت نشده است.
خسرو کیانی بامداد سهشنبه در گفت و گو با چهارمحال آنلاین تاکید کرد: گروههایی برای ارزیابی خسارتهای احتمالی و در صورت نیاز به امدادرسانی، به گندمان اعزام میشود.
زلزله گندمان شهرستان بروجن
وی افزود: هماکنون اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران چهارمحال و بختیاری و شهرستان بروجن در حالت آمادهباش کامل قرار دارند. زمینلرزهای به بزرگی ۳.۵ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۱۱ دقیقه بامداد سهشنبه گندمان را لرزاند.
زمینلرزه به بزرگی: ۳.۵ ریشتر در – حوالی گندمان در این استان رخ داد که زمان آن۰۰:۱۱:۵۹ اعلام شده است. بر این اساس طول جغرافیایی ۵۱.۰۱ و عرض جغرافیایی آن ۳۱.۷۹ که عمق زمینلرزه ۶ کیلومتر رخداده است. تاکنون گزارشی از خسارت احتمالی این زمین لرزه در چهارمحال و بختیاری گزارش نشده است. گندمان در شهرستان بروجن و در ۷۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.
- کد خبر 17859