شما اینجا هستید
اجتماعی » طبخ روزانه ۶ هزار غذا توسط موکب چهارمحال و بختیاری

طبخ روزانه ۶ هزار غذا توسط موکب چهارمحال و بختیاری

طبخ روزانه ۶ هزار غذا توسط موکب چهارمحال و بختیاری ،مسؤول دفتر آستان قدس رضوی چهارمحال و بختیاری گفت: اکیپ اعزامی استان در شوشتر مستقر می‌شود و ماموریت این گروه پخت و بسته بندی روزانه ۶ هزار غذا است. بهروز مردانی‌نژاد امروز در گفت‌وگو با چهارمحال آنلاین در شهرکرد، گفت: ساعت ۱۲ ظهر اولین گروه خادمان متشکل از خادمیاران امام رضا(ع) و خادمان موکب قمربنی‌هاشم (ع) اعزام می‌شوند.

مسؤول آستان قدس رضوی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: قرار است این گروه به مدت یک‌ماه روزانه ۶ هزار غذا پخت و بسته‌بندی کند که چهار هزار غذای گرم ۲ هزار ناهار و ۲ هزار شام و ۲ هزار غذای سرد برای صبحانه است. وی افزود: با توجه به شرایط خاص استان خوزستان مواد اولیه پخت غذا را از خود استان تهیه و ارسال می‌شود.

مردانی‌نژاد با اشاره به اینکه اکیپ اعزامی استان در شوشتر مستقر می‌شود، اضافه کرد: تنها پخت و بسته‌بندی توسط گروه استان انجام می‌شود و توزیع توسط نیروهای محلی صورت می‌گیرد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری چهارمحال آنلاین | پایگاه خبری تحلیلی استان چهارمحال و بختیاری

error: Content is protected !!